Våra rödkullor lever ett fritt och naturligt liv ute i våra hagar på Sjökärret. På vintern har de tillgång till halmad ströbädd i någon av ligghallarna. De äter gräs på sommaren och ensilage från våra egna vallar på vintern.
Vi har slaktat hemma för eget bruk tidigare och kan ärligt säga att det är det absolut bästa nötköttet som vi ätit. En otrolig smak och väldigt mört och känslan av att veta hur bra de haft det är obeskrivlig.
FULLBOKAT FÖR DENNA GÅNG.
Nu kan vi äntligen erbjuda dig som kund att boka köttlådor av rödkullekött. Det blir klart senare delen av nästa vecka och kommer att innehålla olika bitar och hälften färs. På färsen har vi i vårt eget hushåll ätit många lyxiga hamburgare som vi gjort enbart på färsen, salt och peppar.
PRIS 225 kr/kilot. Lådorna är 1/8-del och kommer att väga ungefär nånstans 20-27 kg.
Lokalproducerat, naturligt. Korta transporter till slakteri, naturbeteskött från glada kor.
Priset är 225 kr per kilo.