Kom på marknad i Österbybruk

copy-a1d30a57bb009e79c1ce100247494a2c3260e1b5.jpg elisskinn IMG_0355[1] OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den 15 och 16 augusti 12.00-16.00 är det ullmarknad i Österbybruk i Uppland. Det är försäljning av ull, garn, skinn, stickat, tovat och mycket annat. Det är också många workshops och prova-på aktiviteter för hela familjen. Gå tipsrunda och testa dina kunskaper om ull, får och slöjd. Eller ta en fika. Eller både och. Kom och träffa alla utställare som deltar med olika produkter, eller kom och köp ull i olika format.

Sjökärrets Ekogård är med som utställare och kommer framför allt att sälja årets nya vita garn (en blandning mellan 85 % roslagsull och 15 % leicester) som är spunnet hos Solkustens spinnverkstad. Vi har också lite grått garn från våra nya gotlandslamm, vita och svarta lammskinn från våra roslagsfår och en del råull för dig som spinner eller tovar och vill ha råvaran och skapa själv.

Varmt välkommen att hälsa på i vår monter!

Vår samarbetsparter Ruth och Randi deltar också som utställare.

Läs hela programmet här.