Vill du öka dina kunskaper om ull?

EN KURS FÖR DIG?

  • Tycker du att det är trist att inte kunna använda ullen från dina får för att du har för lite kunskap för att kunna sälja eller förädla den?
  • Vill du lära dig mer om hur du tar hand om ullen och vad du kan göra av den istället för att slänga den?
  • Skulle du vilja gå kurser men har svårt att lämna gården eller/och att utbudet på kurser är begränsat till platser som ligger långt bort från dig?

Då kan den här webbaserade kursen vara något för dig! Kursen sker online och bygger på
självstudier, dialog med andra i gruppen i en hemlig facebookgrupp, övningar och ett utbildningsmaterial i text, bild och film. Du bestämmer själv när du har tid att ta del av kursen.

BETAVERSION MED RABATT
Jag lanserar nu betaversionen av kursen som ger dig mer kunskap om hur du som fårägare blir bättre på att ta tillvara ullen från fåren – en grundkurs från ullkunskap till försäljning av ull. Vill du vara med i en första omgång till ett reducerat pris, få hjälp med dina utmaningar och samtidigt få vara med och påverka innehållet? Du får lite extra uppmärksamhet som deltagare i den här versionen.

Priset är inklusive rabatt och inklusive moms är 1875 kronor. Det är ungefär 50 procent av vad kursen kommer att kosta i framtiden.

Läs mer här om innehåll och vad du kommer att lära dig