Boka ditt ekologiskt lammkött direkt från gården

Nu är det dags att boka lammlåda inför höstens slakt. Passa på att beställ kött från KRAV-certifierade djur som lever ett liv som passar deras naturliga behov. De har tillgång till utevistelse året om med ständig tillgång till antingen bete eller grovfoder från gårdens marker. Lammen växer i sin egen takt utan kraftfoder. Även om sommaren har varit torr så har vi lyckats erbjuda bete till våra får och lamm på grannens fina betesmarker. Nu har det varit grönt en tid och växt på bra, så de har foder för att klara hela säsongen.

Nu har vi bokat tid hos slakteriet i mitten av oktober för att slakta ca tio-femton lamm som är födda mars-april 2018.

Du kan köpa ett halvt eller helt lamm enligt olika styckningsalternativ som du kan läsa mer om här.

Där finns också en länk till bokningssystemet.

Varmt välkommen med din bokning!