Färskt lammkött i februari eller mars

Vi planerar nästa slakt till februari eller mars 2022. Du kan redan nu boka ett halvt eller helt lamm som kommer vacuumförpackad och märkt i en låda. Lammen kommer från KRAV-certifierad djurhållning och växtodling och har bara käkat gräs och ensilage som kommer från gården. Vi slaktar på ett litet KRAV-slakteri i närheten och kör dit lammen och hanterar situationen så stressfritt som möjligt. Vi har en nära kontakt med våra lamm och vi är med dem hela livet, från att de föds, under betessäsong och vintersäsong och påväg till slakteriet. De får växa i sin egen takt, därför slaktar vi några på hösten och några på senvintern, och ibland i maj/juni om det finns några kvar då.

Välkommen att beställa!

Läs mer om olika styckningar och priser här:

www.sjokarret.se/lammlador